Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cod portocaliu de furtuni pentru patru judete din tara, in timp ce alte 14 se afla sub Cod galben

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de furtuni pentru patru judete din tara, in timp ce alte 14 se afla sub Cod galben

Patru judete din tara se afla, de joi si pana vineri, sub Cod portocaliu de furtuni, in timp ce alte 14 judete se afla sub Cod galben. Mai mult, in sudul si sud-vestul tarii vor fi rafale puternice de vant. continuă pe Adevărul

Cod PORTOCALIU de ploi torentiale in patru judete

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi torentiale in Gorj, Valcea, Arges si Dambovita, incepand de joi, ora 20. 00, si pana vineri, ora 10. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Cod portocaliu de ploi si vant puternic in 4 judete: Alte 13 judete se afla sub cod galben (VIDEO)

Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi si vant puternic valabil pentru patru judete, si anume Gorj, Arges, Valcea si Daambovita, informeaza B1 TV. Alte 13 judete se afla sub cod galben. Atentionarea.

Cod portocaliu de ploi in patru judete, cod galben de ploi si vant in 14 judete

Administratia Nationala de Meteorologia a emis un cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ valabil in patru judete, de joi ora 20. 00 pana vineri ora 10. 00 si un cod galben de ploi si vant pentru 14 judete ce se refera la intervalul joi ora 16. 00 vineri ora 16.

Cod portocaliu in judetul Gorj

Judetul Gorj se va afla sub avertizare de Cod Portocaliu. Avertizarea va ointra in vigoare deseara, la ora 20.

Cod portocaliu de ploi abundente, pana maine. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, un cod portocaliu de ploi abundente, valabil de astazi de la ora 20 pana maine de la ora 10. in judetele Gorj, Valcea, Arges si in zona de.

Orasul cu cele mai scumpe apartamente din tara

Apartamentele din Cluj Napoca au devenit in luna august cele mai scumpe din tara, devansadu-le pe cele din Bucuresti, dupa o crestere anuala a pretului solicitat de 11%, potrivi unui studiu, care arata.

Primul TEST pentru comandamentul NATO din Bucuresti: respingerea unui ATAC ARMAT asupra ROMANIEI

Primul test pentru comandamentul NATO din Bucuresti il reprezinta respingerea unui atac militar simulat asupra intregului teritoriu al Romaniei.

Comisiile pentru afaceri europene din Parlament vor dezbate criza imigrantilor

Comisiile reunite pentru afaceri europene din Camera Deputatilor si Senat, impreuna cu reprezentantii comisiilor pentru politica externa, aparare si ordine publica si reprezentantii Comisiei speciale comune pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, vor dezbate, maine, problema migratiei in Uniunea Europeana si criza imigrantilor din Europa, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Meteorologii au emis cod rosu de ploi puternice in Serbia si cod portocaliu in Macedonia

Meteorologii au emis cod rosu in Serbia din cauza precipitatiilor abundente, in timp ce in Macedonia este in vigoare un cod portocaliu, informeaza B1 TV. Ministerul de Externe a emis o averizare de calatorie si.

A fost inaugurata cea mai lunga galerie de aductiune din tara. Unde se afla

Cea mai lunga galerie de aductiune realizata dupa anul 1984, a fost inaugurata, joi, in localitatea Pruncea din judetul Buzau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )